Trädgården är värdefull nog för det

Trädgården är värdefull nog för det

Tillräckligt värdefullt – Om du kör från Ibiza stad till Santa Eularia passerar du cirka 6 trädgårdscenter. Från Eivissa till San Antonio något mindre, men mer robusta gröna centra med den vackraste stora green du kan tänka dig. Utlänningar som har köpt sina vackra hus här eller låter bygga dem vill också ha paradisiska trädgårdar.

Värdefullt nog

Medelhavssmycken
Problemet är att utanför säsongen när huset inte är bebott, är dekorationen av trädgården med medelhavsjuveler mycket attraktiv för människor som kommer för att ladda speciella träd och palmer gratis och oönskat. Regelbunden övervakning av den lokala polisen och den bästa säkerhetskameran erbjuder en lösning.

Trädgårdsövervakning
Kameraövervakning för trädgården är inte heller ett okänt fenomen i vårt land. Bönder och odlare är bekanta med fenomenet som är svårt att agera mot. Då har medborgarna det lättare. De kan köpa en säkerhetskamera för att skydda sina värdefulla växter mot stöld.

Back To Top