4 vackra vinterblommare i vasen

4 vackra vinterblommare i vasen

Vinterblommare i vasen – Den som längtar efter våren får ha tålamod lite till. Eller inte, för det finns även vackra vinterblommare i vasen som redan drar in våren i vardagsrummet. Vad sägs om iris, hyacinter, tulpaner och påskliljor. Om det inte gör dig glad!

Vinterblommare i vasen
Decorumodlare kommer återigen att tillhandahålla ett underbart utbud av dessa färgglada lökblommor under vintermånaderna. Verkligen en fest att se. Nu när vi precis avslutat den nationella tulpandagen och de första utomhuspåskliljorna visar alla sina gula blommor börjar våren kittla. Låt oss ge våren en knuff inomhus.

1-Iris
Iris är regnbågens gudinna i grekisk mytologi. Blomman har fått sitt namn på grund av ett antal regnbågsfärger som förekommer i Iris. Irisen finns året runt i blått och vitt, men utanför vintermånaderna finns blomman även i många andra färger.

Vårdtips
-Se till att vasen är ren, fyll den med vatten och använd snittblomsmat.
-Skär stjälkarna i vinkel innan du placerar dem i vasen.
-Placera inte denna blomma i drag, ovanför värmen eller i full sol.
– Placera inte denna produkt nära (mognad) frukt. På grund av etylengasen som frukten stöter bort håller sig denna produkt inte vacker så länge.

Back To Top